Geen doorweekte kinderen meer

Er zijn altijd kinderen die buitenspelen, zelfs als het heeft geregend. Vaak komen ze dan nat en vies thuis. Maar natuurlijk wil je niet dat je kind doorweekt van de regen thuis komt. Want als ouder ben je bezorgt en wil je niet dat je kind ziek wordt. Dus als je kind doorweekt thuis komt, dan is het gelijk afdrogen, droge kleren aan en met een lekkere warme glas chocolademelk voor de kachel.  Gelukkig zijn er een aantal manieren om jouw kind droog thuis te laten komen. Want naast de bekende regenlaarsjes en regenjassen, bestaan er ook nog kinderregenponcho’s en kinderparaplu’s.

Kinderen zijn speels en moeten lekker vrij kunnen bewegen, daarom zijn regenponcho’s voor kinderen ideaal. Je kunt de regenponcho gewoon over de normale kleding doen en de kinderen behouden een bewegingsvrijheid. Ze kunnen lekker blijven spelen en plezier maken. Ook is de regenponcho handig voor onderweg. Doordat regenponcho’s makkelijk op te vouwen zijn, kun je ze makkelijk meenemen in een tas of zelfs in je jaszak. Regenponcho’s voor kinderen komen in verschillende kleuren met leuke en stoere of schattige prints. Maar let wel op de kwaliteit van de regenponcho’s. Goedkopere regenponcho’s gaan vaak snel kapot en wegwerp kinderponcho’s zijn vaak relatief duur of moeilijk te vinden. Aangezien kinderen veel spelen, is het aan te raden om gelijk een regenponcho van stevige kwaliteit te kopen.

geen doorweekte kinderen
Geen doorweekte kinderen meer door poncho’s

Maar toch kan de voorkeur van een kind naar een paraplu gaan. Maar een kind kun je niet een paraplu voor volwassenen geven. Niet alleen omdat het saai is, maar het is ook gewoon eenmaal te groot en te zwaar voor ze zijn. Gelukkig bestaan er hele leuke vrolijke kinderparaplu’s. Kinderparaplu’s onderscheiden zich door het gebruik van veel felle kleuren, vrolijke prints en een veel kleiner formaat.

Bij kinderparaplu’s wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen de jongens en meisjes. Dit vaak omdat de smaak van jongens en meisjes meestal verschillen. De jongens willen vaak iets stoers, terwijl meisjes vaak voor iets liefs of schattig gaan. Dit merk je niet alleen in het kleurgebruik maar ook in de verschillende prints. Jongens gaan vaak voor een stoere paraplu met hun favoriete superheld, een brandweer man of een piraat. De meisjes gaan vaker voor lieve dieren, bloemetjes en hun favoriete Disney prinsessen.

Dus om je kind goed voor te bereiden tegen de regen, is er genoeg keus. Maar kies er één die bij jou kind past en in kinderparaplu’s is er keuze genoeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.