Kies je Eastpak

Na de zomervakantie start de school weer. Vandaag de dag zijn er oneindig veel modellen en variaties beschikbaar. Bijna voor elke situatie is er wel een tas beschikbaar. Daarbij komt dat iedereen zo zijn eigen behoeftes heeft en style. Gelukkig is het aanbod groot vooral als je een Eastpak neemt. Lees snel verder om te ontdekken welke Eastpak het best bij jou past.

De meeste middelbare scholieren beginnen met één soort tas die je wel moet tegenkomen. Het is een klassieker onder de schooltassen de eastpak padded pak’r. Dit is een tas die in verschillende kleuren en motieven op de markt te verkrijgen is. Als je wat ingetogener bent dan is er een simpele kleur voor je ben je wat meer uitgesproken dan zijn er uitbundige effecten en opvallende prints voor je.

kies je eastpak
Kies de Eastpak die bij je past

Wat nou zo handig is aan deze tas is de eenvoud. Er zitten op deze tas maar twee vakken waardoor de tas makkelijk in te richten is. In het grote vak kan je jouw boeken en schrijfspullen kwijt. De voorvak kan met een rits worden afgesloten en is ideaal voor sleutels, oordopjes en eten. Nu komt een ongelukje met eten wel voor op school daarom is de padded pak’r gemaakt van polyester. Een materiaal wat makkelijk schoon te maken is en erg stevig is.  

 

Is de Eastpak padded pak’r nou net iets te klein voor je dan kan je gaan voor zijn grote broer de eastpak out of office. Een tas met dezelfde eigenschappen als de vorige maar alles is een stuk groter. In de tas kan namelijk makkelijk een 14” laptop kwijt. De tas heeft daarnaast meerdere componenten. De voorvak is bij deze tas een stuk groter je kan hier dus ook meer spullen in kwijt. Net als de vorige tas is de Out of office in meerdere kleuren, prints en materialen te verkrijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.