Computer

Welke gameconsole is het beste voor jou?

Momenteel zijn er veel verschillende game consoles op de markt. Het is prettig dat er keuze is, maar dit kan het kiezen van een game console die bij jou past ook moeilijk maken. Je wil immers alles uit je nieuwe games kunnen halen. In deze blogpost gaan we daarom in op wat volgens ons de beste game console is.

Playstation 4 Pro

De Playstation 4 Pro is de de meest recente editie van dit populaire platform. De voordelen van deze console zijn onder andere de 4K, HDR 10 compatibiliteit en daarnaast de unieke toegang tot de meest exclusieve games. Met name de toegang tot deze games is een groot voordeel van deze console, en met de goede specificaties kan je deze games optimaal spelen. Ook heb je met deze console in de toekomst toegang tot VR.

X Box One X

Waar de Playstation 4 Pro er met name uit springt wegens zijn toegang tot exclusieve games, is de X Box One X met name zo goed wegens zijn specificaties. Ondanks dat deze nog beter zijn dan bij de Playstation 4 Pro, is de toegang tot games een stuk beperkter en is er bevestigd dat er in de toekomst voorlopig geen toegang tot VR is.

Nintendo Switch
De Nintendo Switch is geschikt om mee te nemen

Nintendo Switch

Een andere populaire game console is de Nintendo Switch. Deze console kan niet tippen aan de specificaties van de Playstation 4 Pro en X Box One X, maar heeft als grote voordeel dat hij draagbaar is. Je kan deze console dus mee naar school, werk, in de trein, in de auto of op vakantie nemen.

Conclusie

Er is momenteel veel te kiezen in de wereld van game consoles. We hebben met dit artikel wat meer inzicht in de voor- en nadelen gegeven van de verschillende populaire consoles. Echter, de Playstation 4 Pro lijkt wegens de goede specificaties en toegang tot exclusieve games momenteel toch de beste game console van 2019 te zijn. Mocht je onderweg graag met goede kwaliteit willen gamen, dan is de Nintendo Switch nog steeds een goede keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *