Spelletjes

Bonussen bij een bookmaker

Een bookmaker zal er alles aan doen om jou als speler binnen te halen. Voor jou als speler is dat niet verkeerd, want jij profiteert van de mooiste bonusaanbiedingen. Zo begin je jouw avontuur bij een gokaanbieder direct met vrij besteedbaar bonusgeld. Toegegeven, bonussen zijn vaak gebonden aan diverse voorwaarden, maar de gemiddelde speler kan hier prima aan voldoen. Wat voor type bonussen mag je als speler verwachten, en hoe kom je erachter waar aanbiedingen te vinden zijn?

Reclame voor bonussen bij een bookmaker

Een bonusaanbieding is leuk, maar een gokaanbieder wil natuurlijk het grote publiek bereiken. Kom je geregeld op websites gerelateerd aan gokken, dan zal je erachter komen dat bookmakers vaak te koop lopen met de beste bonussen. En met de beste bonussen hebben we het dan vaak over de welkomstbonus voor nieuwe spelers. Deze bonus wordt geactiveerd op het moment dat je een eigen account aanmaakt, en is vaak een percentage van je eerste stortingsgeld. Hoe meer geld je in eerste aanzet op je account zet, des te hoger is de welkomstbonus, overigens tot een maximaal bedrag. Wil je een vliegende start maken met gokken op voetbal bij een bookmaker, dan moet je absoluut de welkomstbonus in het oog houden.

inzetten bij bookmakers

Welke bonussen zijn er nog meer?

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Ook bestaande spelers bij een gokaanbieder maken kans op leuke bonusaanbiedingen. De meeste bonussen zijn opgedeeld in een deposit of no-deposit bonus. Bij de ene moet je eerst eigen geld storten, om recht te hebben op de aangeboden bonus. Bij de andere bonus komt geen eigen geld kijken, en deze bonus krijg je dan ook vaak ‘gratis’. Je moet natuurlijk nog wel even voldoen aan de bonusvoorwaarden, waar vaak sprake van is, maar verder is dit volledig extra geld dat je mag inzetten op sports betting. Klaar om te kiezen voor een ‘bookie’? Kies één waar je uitgebreide bonussen ontvangt.

Wel dien je rekening te houden met het feit dat bonussen soms mooier lijken dan ze zijn. Bij sommige websites kun je hoge bonussen krijgen, maar zul je eerst het geld een aantal keren moeten rond spelen om de bonus te bemachtigen. Met andere woorden: je zult meerdere weddenschappen achter elkaar winnend moeten afsluiten om de bonus in bezit te krijgen. Let daarom altijd zeer goed op de gestelde voorwaarden per aangeboden bonus door de verschillende bookmakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *