Klik, installeer en speel direct!

Of je nu jong bent of oud; iedereen heeft inmiddels wel eens van de game Minecraft gehoord, waarin je met je poppetje door werelden vrij kunt rondlopen en waarin je onder andere met de bekende kubusjes kunt bouwen. De game werd uitgebracht in 2010 door Mojang voor op de pc, maar inmiddels is de game op alle computer platformen te spelen en is die meer dan 110 miljoen keer over de toonbank gegaan.

De Minecraft Server Hosting

Naast het bouwen van gebouwen en het verslaan van vijanden, kun je in Minecraft ook een multiplayer server maken, zodat er meerdere spelers in dezelfde wereld tegelijk kunnen spelen. Afhankelijk van de grootte van die server kunnen tientallen of honderden mensen tegelijk spelen. Ook kun je hierbij spullen maken zonder ze te hoeven opgraven of maken in de game.

Ervaring en kwaliteit

Ben je geïnteresseerd in het creëren van een multiplayer server, bezoek dan de website van WitherNode. WitherNode is een internationaal Minecraft hostingbedrijf, dat bestaat uit een team van experts met passie en kennis en die jou als speler de garantie bieden om in comfort Minecraft te kunnen spelen. WitherNode heeft als doel om mensen een professionele, betrouwbare en snelle gameservice te bieden. Bij WitherNode is jouw server in de handen van de professionals, waardoor 99.9 procent uptime op alle servers gegarandeerd wordt. Dit is, omdat de medewerkers en netbeheerders van WitherNode bekwaam zijn en de klok rond werken.

Wat biedt WitherNode je precies aan?

De Minecraft Server Hosting van WitherNode is snel, veilig en bovenal goed betaalbaar. Koop je bij WitherNode een server, dan biedt WitherNode je:

  • 24/7 service en ondersteuning aan
  • Een server die direct online is, zodat je meteen kunt gaan spelen
  • DDoS-bescherming, zodat je extra beveiligd bent online tegen DDoS-aanvallen
  • De beste hardware
  • 1 klik installers voor plug-ins en modpacks, zoals de populaire Pixelmon en Sky Factory
  • Een mod, plug-in en hostingexpert. Het maken van je eigen modpacks en plug-ins is niet lastig. Met een klik op de knop stelt WitherNode je in staat om je eigen mods te selecteren.

 

Wat kost de Minecraft Server Hosting bij WitherNode?

Bij WitherNode kun je uit twee hoofdpakketten kiezen: de basis of pro. In een basispakket zitten een aantal packs, die je kunt kiezen. Tabel 1 laat deze packs zien en de prijzen, die ze kosten. Let hierbij wel op dat ook het RAM geheugen per pakket verschilt, waarbij Slime het kleinste geheugen bevat en de Ender Dragon het grootste RAM.

 

 

Tabel 1. De basis packs bij WitherNode en de erbij behorende prijzen

De packs De prijs
Slime €3.99
Zombie €5.99
Creeper €7.99
Zombie Pigman €9.99
Blaze €11.99
Magma Cube €13.99
Ghast €15.99
Wither €19.99
Dolphin €23.99
Iron Golem €27.99
Ender Dragon €31.99

 

De pro pakketten

Zoals al eerder genoemd, heb je naast de basis packs ook de premium of de pro packs. Tabel 2 laat deze packs zien met de erbij behorende prijzen. Het zijn in feite dezelfde packs, maar met premium features.

 

Tabel 2. De premium packs bij WitherNode en de erbij behorende prijzen

De packs De prijs
Slime €7.99
Zombie €11.99
Creeper €15.99
Zombie pigman €19.99
Blaze €23.99
Magma Cube €27.99
Ghast €31.99
Wither €39.99
Dolphin €47.99
Iron Golem €55.99
Ender Dragon €63.99

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.