SpelletjesSporten

Voetbal Wedden: inzetten op een gebeurtenis in de volgende minuut 

Naast de standaard inzetmogelijkheden bij voetbal wedden, vinden we het altijd leuk als er unieke weddenschappen te vinden zijn. Een daarvan is de ‘next minute appearance’. Dit is een willekeurige gebeurtenis die gaat plaatsvinden in de volgende minuut van de wedstrijd, en deze optie is uitsluitend beschikbaar bij live wedden. De volgende opties worden aangeboden bij dit type bet: vrije trap, corner, ingooi, doelpunt, penalty, gele kaart en rode kaart. De quoteringen bij deze bet zijn bijzonder hoog, omdat je op geen enkele manier kan voorspellen wat er in de volgende minuut gaat gebeuren. Waarom moet je deze weddenschap eens proberen?

Op voetbal wedden is een kansspel 

Wist je dat wedden op voetbal valt onder de kansspelen? Geen wonder, want je gokt op een bepaalde uitkomst, zonder dit vooraf te kunnen voorspellen. Wat dat aangaat spant de ‘gebeurtenis in de volgende minuut’ toch wel de kroon. Dit is een absolute gok, maar wel een hele leuke. Niet iedere bookmaker biedt deze weddenschap aan, maar gelukkig de meeste tegenwoordig wel. Het maakt het live volgen van een wedstrijd extra leuk, te meer omdat het element ‘geluk’ een extra lading krijgt. Waarom zou je kiezen voor dit type weddenschap? De meeste mensen doen dit omdat ze geen keuze kunnen maken voor een andere weddenschap, en omdat de odds bij deze weddenschap relatief hoog liggen ten opzichte van de andere opties. 

Statistieken rondom wedden op voetbal 

Je vindt jezelf misschien een echte kenner, maar zelfs dan kan je niet altijd alles weten. Zeker wanneer je geld gaat inzetten op buitenlandse competities, dan is het handig om gebruik te maken van tools waarin nieuws en statistieken te vinden zijn. Dit zijn de zogenaamde ‘livescore’ websites. Deze websites houden je niet alleen op de hoogte van het verloop van een wedstrijd, maar geven je ook nuttige tips en informatie voorafgaand aan de wedstrijd. Wat is de vorm van beide teams, welke spelers pakken vaak een gele kaart, en hoe zit het met de vorm uit & thuis? Deze statistieken helpen je om een betere uitspraak te doen over een willekeurige wedstrijd.

Kans op een corner of vrije trap

De kans op een corner, vrije trap of ingooi is in voetbal erg groot. Wist je dat er in de Eredivisie gemiddeld 10,5 corners per wedstrijd worden uitgedeeld: dat is er zeker één per 9 minuten. Tel daarbij op de quotering die bij een live corner vaak rond de 4.00 ligt, en je hebt een gouden kans op snel geld. Daarnaast kan je de wedstrijd zelf helemaal volgen, en je kunt dus gokken op een bepaalde gebeurtenis in de minuut die gaat komen, bijvoorbeeld wanneer de bal al een tijdlang niet uit is geweest. Dit maakt live wedden op voetbal nog leuker! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *